Wedstrijdvoorwaarden

Naar jaarlijkse traditie lanceert Depoortere ook eind dit jaar opnieuw een prachtige kalender met een foto’s van onze Depoortere machines in volle actie. Alleen pakken we het dit jaar wat anders aan. We geven jullie - de vlassers - de kans om je eigen foto’s in te sturen. Zo brengen we ons vak in beeld en maken we dertien winnaars gelukkig met een prachtige prijs.

Wat moet je daarvoor doen?

Hoe en wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Uit alle inzendingen selecteert een comité (bestaande uit Claude Lesage, Nico Wolfcarius en Thalia Vandenfonteyne) vijfentwintig foto’s. Deze worden vervolgens in onze productiehal uitgehangen, waarna ons voltallige team één werkweek de tijd krijg om zijn/haar stem uit te brengen op de voor hun drie mooiste foto’s.

Rond 15 oktober maken we vervolgens de dertien winnaars bekend. We sturen hen persoonlijke en bericht via het opgegeven email-adres. Later volgt een bericht op onze sociale mediakanalen.

We kiezen twaalf winnaars die hun foto op een maandblad van de kalender te zien krijgen. Zij winnen elk een Depoortere koelrugzak toegestuurd. De foto die het meeste stemmen behaalde wordt op de cover van de kalender getoond. Deze winnaar krijgt een 12V elektrische koelbox vol lekkers toegestuurd.

Bij een eventueel ex aequo zal de eerst ingestuurde foto de hoofdprijs wegkapen.

Waarop moet je letten?

Wij zijn op zoek naar unieke beelden die:

Ga dus voor dat ene unieke beeld en waag je kans.

* Deelnemers stemmen ermee in dat de foto's door Depoortere kunnen worden gebruikt voor commerciële communicatiedoeleinden en de kalender, zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat.